Werkwijze Chiropractie Promove Rugzorg
Werkwijze van de chiropractor bij Promove Rugzorg Tilburg

Björn Denissen heeft ruime ervaring opgebouwd als chiropractor en fysiotherapeut. Daardoor is alle kennis aanwezig om lichamelijke klachten effectief te kunnen behandelen.

Bij Promove Rugzorg is de chiropractor gespecialiseerd in nek- en rugklachten. Met onze doelgerichte en persoonlijke aanpak, gaan we samen aan het werk om het lichaam weer optimaal te laten functioneren. De kwalitatieve en professionele zorg die wij hierbij aanbieden, maakt ons dé chiropractie praktijk in Tilburg en omstreken

Kwaliteitszorg
Kwalitatieve en vernieuwde zorg

Björn Denissen heeft na zijn studie fysiotherapie ook een studie chiropractie gedaan. Met de werkervaring die hij tijdens en na zijn studies heeft opgedaan als zowel fysiotherapeut als chiropractor, heeft hij  zijn eigen doelgerichte werkwijze samengesteld om uw nek- en/of rugklachten snel en goed te verhelpen. U staat daarbij centraal. Samen zoeken we naar de oorzaak van de klachten. Dit wordt gedaan door een uitgebreid onderzoek, dat zal leiden tot een behandelplan. Het behandelplan bestaat uit drie fases. De eerste fase is gericht op minder pijn en om meer bewegingsvrijheid te verkrijgen. De tweede fase is gericht op het stabieler en sterker maken van het lichaam. De laatste fase is erop gericht het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Met als doel u klachtenvrij te krijgen en te behouden.

Passie
Passie voor chiropractie

Björn Denissen wil met zijn enthousiasme zorg als chiropractor verlenen zoals hij die zelf ook zou willen ontvangen. Dit op een kwalitatieve en persoonlijke manier, leidend tot een glimlach wanneer iemand weer optimaal lichamelijk kan functioneren. Binnen Promove Rugzorg vinden we het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt tijdens de behandeling. Daarom wordt er ruim de tijd genomen voor al uw klachten, om het beste resultaat uit uw lichaam te halen.

Persoonlijk behandelplan
Persoonlijk behandelplan 

In de persoonlijke aanpak van Promove Rugzorg staat u centraal. Het doel van Promove is om iedereen antwoord te geven op zijn lichamelijke klachten. Wij starten met het in beeld brengen van de oorzaak van uw klachten, door een persoonlijk gesprek en een uitgebreid onderzoek. Dit resulteert in een doelgericht, persoonlijk behandelplan. In dit plan staat stap voor stap beschreven wat nodig is om u klachtenvrij te krijgen en te behouden, zodat u uiteindelijk weer met plezier gebruik kunt maken van een beter presterend lichaam.

Chiropractie bij Promove Rugzorg

Chiropractie bij Promove Rugzorg is meer dan alleen manipuleren (‘’kraken’’)

Björn Denissen, de chiropractor en oprichter van Promove Rugzorg in Tilburg, is door zijn achtergrond als fysiotherapeut en chiropractor veelzijdig in zijn zorgverlening. Dit zorgt voor een doelgerichte behandelaanpak. Niet alleen manipulatie kan als behandelvorm worden gebruikt, maar ook dry needling of spier- en bindweefseltechnieken kunnen worden toegepast. Een variëteit aan klachten kan daardoor worden behandeld. De chiropractor hoeft niet altijd manipulatie als behandelvorm te kiezen, dit is namelijk niet voor elke klacht en leeftijd de meest geschikte behandelvorm. Chiropractie is voor iedereen geschikt, voor zowel jong als oud.

Benieuwd wat u zelf aan uw rugklachten kunt doen? Bekijk hier 8 tips om rugklachten te verhelpen of te voorkomen.

Promove Rugzorg Tilburg Björn Denissen