Over Promove

Bij de praktijk voor chiropractie Promove Rugzorg zijn we gespecialiseerd in nek- en rugklachten. Met onze doelgerichte en persoonlijke aanpak gaan we samen aan het werk om het lichaam weer optimaal te laten functioneren. De kwalitatieve en professionele zorg die wij hierbij bieden, maakt ons dé chiropractiepraktijk in Tilburg en omstreken.

Kwaliteitszorg chiropractie Kwalitatieve en vernieuwende zorg bij Promove Rugzorg

Björn Denissen heeft tien jaar gestudeerd en werkervaring opgedaan, zowel als fysiotherapeut als (sport)chiropractor. Hierdoor heeft hij zijn eigen doelgerichte werkwijze samengesteld om uw nek- en/of rugklachten snel en goed te verhelpen. U staat daarbij centraal. Samen wordt gezocht naar de oorsprong van uw klachten. Met een uitgebreid onderzoek wordt het totale lichaam in beeld gebracht, waardoor de oorzaak van de klachten achterhaald wordt. Met als doel een goed presterend lichaam te krijgen en te behouden. Binnen Promove Rugzorg geloven we niet in “quick fix’’-behandelmethodes. Klachten ontstaan niet zomaar. Het is belangrijk niet alleen het gevolg (lees pijn) te behandelen, maar ook de bron van de klachten. Bij Promove pakken we ook de oorzaak van de problematiek aan. Daarom geloven wij in een persoonlijke doelgerichte aanpak van elke klacht.

Persoonlijk behandelplan bij Promove Rugzorg   Persoonlijke aanpak

In de persoonlijke aanpak van Promove staat u centraal. Het doel van Promove Rugzorg is om iedereen antwoord te geven op zijn lichamelijke klachten. Wij starten met het in beeld brengen van de oorzaak van uw klachten, door onder meer een persoonlijk gesprek en een uitgebreid onderzoek. Dit resulteert in een doelgericht, persoonlijk behandelplan, opgedeeld in drie fases. De eerste fase is gericht op minder pijn en om meer bewegingsvrijheid te ervaren. De tweede fase is gericht op het stabieler en sterker maken van het lichaam. De laatste fase is erop gericht het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Met als doel u klachtenvrij te krijgen en te behouden. Zodat u weer met plezier gebruik kunt maken van een beter presterend lichaam.

Passie voor chiropractie   Passie voor het vak

Werken in de gezondheidszorg is elke dag anders. Geen klacht, persoon of hulpvraag is hetzelfde. Iemand weer terug in beweging krijgen en houden, levert een glimlach op. Binnen Promove Rugzorg vinden we het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt tijdens de behandeling. Daarom wordt er ruim de tijd genomen voor al uw klachten, om het beste resultaat uit uw lichaam te halen.

Chiropractie   Chiropractie bij Promove Rugzorg is meer dan alleen manipuleren (‘’kraken’’)

Björn Denissen, de chiropractor en oprichter van Promove, is door zijn achtergrond als fysiotherapeut en chiropractor veelzijdig in zijn zorgverlening. Dit zorgt voor een doelgerichte behandelaanpak. Niet alleen manipulatie kan als behandelvorm worden gebruikt, maar ook dry needling of spier- en bindweefseltechnieken kunnen worden toegepast. Een variëteit aan klachten kan daardoor worden behandeld. De chiropractor hoeft niet altijd manipulatie van een gewricht als behandelvorm te kiezen, dit is namelijk niet voor elke klacht en leeftijd de meest geschikte behandelvorm. Chiropractie is voor iedereen geschikt, voor zowel jong als oud.