Klachten

Jouw lichaam klachtenvrij krijgen is onze prioriteit!

Wij hebben veel mensen kunnen helpen met hun pijnklachten. Mensen zijn al vaak bij verschillende therapeuten geweest, maar helaas zonder het gewenste resultaat.

Leven met pijn is in onze ogen niet nodig. Door de pijn bij de bron aan te pakken en met de focus op zelfmanagement helpen we mensen op weg naar een zo optimaal mogelijk presterend lichaam.

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor uw klachten kunnen betekenen

Chiropractor van Promove Rugzorg behandeling klachten

Chiropractie kan helpen bij een veelzijdigheid aan klachten

De chiropractor is gespecialiseerd op het gebied van nek- en rugklachten en klachten die voortkomen uit de wervelkolom zoals schouder- en heupklachten. Hiernaast is Promove Rugzorg ook gespecialiseerd in sportblessures. Chiropractie pakt de klachten aan bij de bron. Door het gehele lichaam te onderzoeken en hieruit volgend een behandelplan op te stellen. Worden klachten effectiever aangepakt dan wanneer er alleen naar de pijn wordt gekeken. Het doel van chiropractie is niet alleen de pijn die wordt ervaren te verminderen maar ook de algehele prestatie van het lichaam te optimaliseren.

Hoe gaat een chiropractor te werk?

De chiropractor richt zijn onderzoek op het in kaart brengen van de oorzaak van uw klachten. Dit wordt gedaan door spieren, gewrichten en het zenuwstelsel uitgebreid te onderzoeken. Door naar alle drie de gebieden te kijken kan uw klacht beter in kaart worden gebracht. Naar aanleiding van het uitgebreide onderzoek worden de resultaten met u besproken. Als blijkt dat chiropractie iets voor u kan betekenen, krijgt u een behandelplan overhandigd. Het behandelplan is opgedeeld in drie fases. De eerste fase is voornamelijk gericht om de symptomen (lees pijn en bewegingsbeperkingen) te behandelen. In de andere twee fases wordt voornamelijk de oorzaak aangepakt en krijgt u adviezen en oefeningen mee die bijdragen om recidiverende klachten te voorkomen.

De chiropractor bij Promove Rugzorg:

✅ Past verschillende behandeltechnieken toe, o.a: manipulaties, mobilisaties, dry needling, spiertechnieken en geeft oefeningen mee

✅ Heeft ook een achtergrond als fysiotherapeut

✅ Is gespecialiseerd in nek- en rugklachten en klachten die hieraan verbonden zijn zoals schouder- en heupklachten

✅ Heeft jaren ervaring als chiropractor

✅ Heeft een passie voor het vak

Chiropractie helpt u bij de volgende blessures

Herkent u een van onderstaande klachten, neem dan contact op met Promove om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag zodat u weer optimaal kunt bewegen en kunt  genieten van de dagelijkse dingen die u graag doet.

Review klant Promove Rugzorg

Wat klanten ervaren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘’Na jarenlang terugkerende lage rug- en bekkenklachten en vele therapeuten die getracht hebben dit patroon te doorbreken gelukkig terecht gekomen bij Bjorn. Ik heb Bjorn mogen leren kennen als een zeer deskundig chiropractor die kwalitatief uitstekende zorg biedt en het negatieve patroon van rugklachten heeft weten te doorbreken. Bjorn heeft naast zeer deskundige vaardigheden ook een erg prettige persoonlijkheid. Een verademing om zo’n professional in de regio te hebben. Dank hiervoor Bjorn’’

Barend

Benieuwd wat chiropractie kan betekenen?

Neem met ons contact op of boek online een gratis screening in van 30 minuten. Naar aanleiding van een ingevulde vragenlijst, neemt de chiropractie een vraaggesprek met u af en voert een onderzoek uit. Op basis hiervan kan de chiropractor aangeven wat Promove Rugzorg voor uw klachten kan beteken.

Mocht de chiropractor iets voor u kunnen beteken, dan zal hij met een behandelplan komen. Het persoonlijke behandelplan is opgedeeld uit drie fases. Namelijk de acute fase, de stabilisatie fase en als laatste de preventieve ofwel de optimalisatie fase.

Mensen kiezen onder andere voor Promove Rugzorg door de verschillende behandeltechnieken die de chiropractor kan toepassen. Door ook een achtergrond als fysiotherapeut te hebben, kan de chiropractor vanuit verschillende invalshoeken een klacht benaderen, wat de kans van slagen groter maakt.