Klachten

Chiropractor van Promove Rugzorg behandeling klachten rugexpertChiropractie kan helpen bij een veelzijdigheid aan klachten. De chiropractor is gespecialiseerd op het gebied van nek- en rugklachten en klachten die voortkomen uit de wervelkolom zoals schouder- en heupklachten. Hiernaast is Promove Rugzorg ook gespecialiseerd in sportblessures. Chiropractie pakt de klachten aan bij de bron. Door het gehele lichaam te onderzoeken en hieruit volgend een behandelplan op te stellen. Worden klachten effectiever aangepakt dan wanneer er alleen naar de pijn wordt gekeken. Het doel van chiropractie is niet alleen de pijn die wordt ervaren te verminderen maar ook de algehele prestatie van het lichaam te optimaliseren.

De chiropractor richt zijn onderzoek op het in kaart brengen van de oorzaak van uw klachten. Dit wordt gedaan door spieren, gewrichten en het zenuwstelsel uitgebreid te onderzoeken. Door naar alle drie de gebieden te kijken kan uw klacht beter in kaart worden gebracht. Naar aanleiding van het uitgebreide onderzoek worden de resultaten met u besproken. Als blijkt dat chiropractie iets voor u kan betekenen, krijgt u een behandelplan overhandigd. Het behandelplan is opgedeeld in drie fases. De eerste fase is voornamelijk gericht om de symptomen (lees pijn en bewegingsbeperkingen) te behandelen. In de andere twee fases wordt voornamelijk de oorzaak aangepakt en krijgt u adviezen en oefeningen mee die bijdragen om recidiverende klachten te voorkomen.

Chiropractie helpt u bij de volgende blessures

Herkent u een van onderstaande klachten, neem dan contact op met Promove om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag zodat u weer optimaal kunt bewegen en kunt  genieten van de dagelijkse dingen die u graag doet.